Maaltijdservice Meerbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meerbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Meerbeke? Geholpen door deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,70 per maal. Aanschuiven voor Pasta kip madras en Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Meerbeke krijgt u voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
ReactiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode9402
Prijs per maaltijd€6,7
Maaltijd-topperRode kool met appel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Meerbeke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Meerbeke. Neem bijv. interessante aanbieders als Prego of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Middels deze website kan u daarom de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Meerbeke? Dat is niet erg! Veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meerbeke. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men eenvoudig de supermarktartikelen als salades of cola. In de regel zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Meerbeke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Meerbeke? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn talloze thuismaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Denk maar aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Ninove. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meerbeke voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is er al voor €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,95.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Burgersoep, extra groenten en iets lichts zoals Dame blanche ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gehaktballen in uienjus
 • Witlofschotel met ham

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meerbeke bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. De gerechten worden doorgaans geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Rundergehaktbal in jus. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Meerbeke. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit