Maaltijdservice Outer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Outer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Outer? Geholpen door www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in de buurt! Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,15 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Outer ontvangt u heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
Waarom bestellen?Uitgebreid assortiment
Postcode9406
Prijs per maaltijd€6,73
Vaak bestelde maaltijdBoerengehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Outer

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Outer. Bijvoorbeeld grote bezorgers als Home Cuisine en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima organisaties en speciale eetpunten. Elk bedrijf levert een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers rustig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Outer? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Outer. Ideaal voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere services hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u gelijk de boodschappen zoals toiletpapier en dieetproducten. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Outer vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Outer? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene maaltijdservices die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Champignonroomsoep? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Ninove. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Outer voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten bestelt u vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot bestelt u vanaf €3,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes is er al vanaf €5,55.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Rundvleessoep, een stukje fruit en een toetje als Pap om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Verse komkommersalade

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Outer regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen of Schelvis in Dijon-mosterdsaus. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Outer. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit