Maaltijdservice Erpe-Mere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erpe-Mere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Erpe-Mere? Door middel van deze website treft u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,55 per maaltijd. Genieten van Snijbonen of Kersenpannenkoek? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Erpe-Mere hebt u toegang tot gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteErpe-Mere
ReactieGemakkelijk contact
Postcode9420
Gemiddelde menuprijs€6,64
Vaak bestelde maaltijdNasi kip saté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Erpe-Mere

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Erpe-Mere. Denk dan aan erkende services als Colruyt en Prego. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en slagerijen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Erpe-Mere? Geen probleem! Best veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erpe-Mere. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop u probleemloos broodnodige boodschappen als stroopwafels of zuivelproducten. In de regel gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Erpe-Mere vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Erpe-Mere? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Neem nu Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree en Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Verderop ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Erpe-Mere. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erpe-Mere voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is er al voor €3,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Chinese tomatensoep, extra groenten en een toetje als Bitterkoekjes mousse om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Erpe-Mere voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Kipvink in jus

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erpe-Mere aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type opwarmmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt veelal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree met persillade, rode bieten. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Erpe-Mere. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente