Maaltijdservice Pollare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pollare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Pollare? Aan de hand van deze website vergelijkt u probleemloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,20 per keer. Genieten van Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng en Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Pollare beschikt u over gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
Waarom bestellen?Geen abonnement
Postcode9401
Prijs per maaltijd€6,69
Populaire maaltijdRaapstelen stamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Pollare

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Pollare. Neem veel gekozen leveranciers als Prego of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima leveranciers en slagerijen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Pollare? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pollare. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u probleemloos de boodschappen zoals halfvolle kwark of bananen. Veelal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Pollare vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Pollare? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei mogelijkheden die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Aan de hand van deze website vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Ninove. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pollare voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze is er al voor €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gegrilde kippenpoot kan je kopen vanaf €7,1.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kerriesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Clafoutis om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Zalmfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pollare aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd past bij uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men direct nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden worden meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 25 menu’s. Bij diepvries kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree. Zodoende ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Pollare. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit