Maaltijdservice Bambrugge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bambrugge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bambrugge? D.m.v. maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,15 per keer. Smullen van Tagliatelleschotel met kip of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Bambrugge krijgt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteErpe-Mere
ReactieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode9420
Gemiddelde menuprijs€6,75
Populaire maaltijdVerse waldorfsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bambrugge

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bambrugge. Neem grote aanbieders als 15Gram en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van aanbieders en verswinkels. Iedere service wordt gekenmerkt door z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bambrugge? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bambrugge. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s bieden ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als halfvolle yoghurt of aardbeienjam. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bambrugge vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Bambrugge? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden die aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Erpe-Mere. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bambrugge voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Bloemkoolsoep kan je kopen vanaf €7,5.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Bietensoep, een extra salade en een toetje als Tiramisu na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Erpe-Mere voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Rundergehaktbal in jus

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bambrugge aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De menu’s worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst en Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap. Zodoende ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bambrugge. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit