Maaltijdservice Tilff

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tilff voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tilff? Aan de hand van onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,55 per keer. Flink uitpakken met Macaroni, groenten-tomatensaus en Dieet Vol Au Vent Puree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Tilff hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteEsneux
ErvaringGoed, vers en lekker
Postcode4130
Gemiddelde kosten€6,41
Vaak bestelde maaltijdKnoflookgarnalen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Tilff

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Tilff. Neem bijv. grote firma’s als Smartmat en/of Foodbag. Maar ook in de buurt zien we tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kan u daardoor de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van menu-voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Tilff? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tilff. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u probleemloos de supermarktartikelen als desem bol grof en volle melk. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Tilff vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Tilff? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop soorten maaltijden die passen bij uw uw eisen en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Gehaktschotel Met Worteltjes? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Esneux. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tilff voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs is afhankelijk van factoren als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is er al voor €5,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkens-groenteschotel kan je kopen vanaf €6,95.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Waterkerssoep, een extra salade en iets fris zoals Haagse bluf achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Esneux voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Esneux
 • Centrale postcode: 4130

Top-5 bereide maaltijden

 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tilff regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Braadworst in jus of Minestronesoep. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Tilff. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit