Maaltijdservice Ehein

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ehein voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ehein? Door middel van deze website treft u probleemloos alle services in de buurt! Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Rundergehaktballetjes in saus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Ehein profiteert u van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteNeupré
RecensieHoud me fit en vitaal
Postcode4120
Gemiddelde kosten€6,37
Vaak bestelde maaltijdKersenpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Ehein

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Ehein. We hebben het over populaire leveranciers als Ekomenu of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van instellingen en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ehein? Er is een oplossing! Best veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ehein. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als havermoutpap en volle kwark. Niet zelden gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ehein vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Ehein? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei type aanbieders die aansluiten bij uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Gentse Waterzooi of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Neupré. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ehein voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kan je kopen vanaf €4,1.
 • Een daghap aan huis als Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. wordt al bezorgd vanaf €6,65.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Cranachan om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Neupré voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot andijvie
 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Alaska-koolvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ehein aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 15 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Garnalensoep en Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ehein. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit