Maaltijdservice Plainevaux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Plainevaux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Plainevaux? Met behulp van onze vergelijker bekijkt u probleemloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,80. Aanschuiven voor Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Plainevaux beschikt u over de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteNeupré
RecensieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode4122
Gemiddelde kosten€6,4
Populaire maaltijdGestoofde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Plainevaux

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Plainevaux. U kunt denken aan erkende leveranciers als Meal-Story en/of Delimeal. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei instanties en zorginstellingen. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Plainevaux? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Plainevaux. Vaak toegepast door bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee koop men zonder moeite de boodschappen zoals smeerkaas of cervelaat. Meestal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Plainevaux vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Plainevaux? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit vele opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Onderstaand bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Neupré. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Plainevaux voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is er al voor €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is er al vanaf €6,15.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Hangop achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Neupré voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Minestronesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Plainevaux regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De menu’s worden meestal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kip korma, rijstmix of Push Up Meatballs. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Plainevaux. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit