Maaltijdservice Rotheux-Rimière

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rotheux-Rimière voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Rotheux-Rimière? Door gebruik te maken van deze website bekijkt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,55. Aan tafel voor Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Spaghetti Bolognese, kaas? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Rotheux-Rimière krijgt u voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteNeupré
RecensieAlsof het zelf bereid is
Postcode4120
Gemiddelde kosten€6,38
Geliefde maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Rotheux-Rimière

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Rotheux-Rimière. We hebben het over veel gekozen organisaties als Meal-Story of Champion. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima instanties en speciale eetpunten. Elke service levert z’n eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van onze tool kan u de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Rotheux-Rimière? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rotheux-Rimière. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt men eenvoudig de boodschappen zoals dieetproducten en sinas. Dikwijls kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Rotheux-Rimière vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Rotheux-Rimière? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Via onze vergelijker bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Neupré. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig zout testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rotheux-Rimière voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree bestelt u vanaf €5,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,75.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Rundvleessoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Yoghurtijs als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Neupré voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Neupré
 • Centrale postcode: 4120

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Runderbouillon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rotheux-Rimière regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire aanbieders en kies er een. Check vooral het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. Het eten wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKoolvis, broccoli, kruidenpuree en Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes. Daardoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rotheux-Rimière. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit