Maaltijdservice Neuville-En-Condroz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neuville-En-Condroz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Neuville-En-Condroz? Middels maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,50 p.p. Ouderwets genieten van Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni of Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Neuville-En-Condroz profiteert u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteNeupré
BeoordelingEenvoudig aanmelden
Postcode4121
Prijs per gerecht€6,39
Meest gekozen maaltijdRunderstoofpotje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Neuville-En-Condroz

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Neuville-En-Condroz. Denk dan aan grote firma’s als Marley Spoon of Colruyt. Maar ook in de buurt zijn er tal van partijen en restaurants. Iedere aanbieder heeft zo een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze website kunt u dus de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Neuville-En-Condroz? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neuville-En-Condroz. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt men probleemloos de supermarktartikelen als hagelslag of aardbeienjam. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Neuville-En-Condroz vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Neuville-En-Condroz? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel type aanbieders die overeenstemmen met uw situatie en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Neupré. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neuville-En-Condroz voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kervelsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Varkens-groenteschotel is er al vanaf €5,75.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Avocadosoep, extra groenten en iets fris zoals Brownie achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Neupré voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Aspergesoep vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neuville-En-Condroz bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de services verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Neuville-En-Condroz. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit