Maaltijdservice Croix-Lez-Rouveroy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Croix-Lez-Rouveroy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Croix-Lez-Rouveroy? Dankzij deze website bekijkt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,40 p.p. Aanschuiven voor Runderhachee, rode kool, aardappelpuree of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Croix-Lez-Rouveroy krijgt u gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
ErvaringLekkerder dan ik dacht
Postcode7120
Maaltijd prijs€5,94
Maaltijd-topperDonkey Kicks Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Croix-Lez-Rouveroy

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Croix-Lez-Rouveroy. Denk dan aan populaire aanbieders als Delimeal of Foodbag. Ook binnen de gemeente zijn er interessante organisaties en verswinkels. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze website kunt u de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Croix-Lez-Rouveroy? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Croix-Lez-Rouveroy. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt men direct praktische of verse producten als hopjesvla en gekookte achterham. Normaliter zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Croix-Lez-Rouveroy vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Croix-Lez-Rouveroy? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden die rijmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Aan de hand van deze website treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Estinnes. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Croix-Lez-Rouveroy voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al voor €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen kan je kopen vanaf €6,75.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, extra groenten en voor de volledigheid een Chocolade mousse om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Stamppot boerenkool met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Croix-Lez-Rouveroy aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. Het eten wordt altijd thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes en Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Croix-Lez-Rouveroy. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit