Maaltijdservice Maurage

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maurage voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Maurage? Door middel van deze website achterhaalt u moeiteloos alle leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,65 per maaltijd. Aanschuiven voor Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem of Jonge kabeljauw in roomsaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Maurage smult u weer van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLa Louvière
RecensieNiet duur, wel lekker
Postcode7110
Gemiddelde kosten€5,92
Vaak gekozen maaltijdWokgroenten teriyaki

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Maurage

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Maurage. We hebben het over veel gekozen services als Ekomenu of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima instellingen en slagerijen. Iedere service biedt een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de services overzichtelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Maurage? Ook dan bent u welkom! Flink wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maurage. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt men snel verse of handige boodschappen als brood en grillworst. In de regel kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Maurage vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Maurage? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een hoop opties die in lijn zijn met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wat te denken van Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio La Louvière. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maurage voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de maaltijdservice, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes bestelt u vanaf €6,55.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Waterkerssoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Krentjebrij achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente La Louvière voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maurage regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire dienstverleners stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De gerechten worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree en Rode bieten met een speklap en jus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Maurage. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit