Maaltijdservice Houdeng-Goegnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houdeng-Goegnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Houdeng-Goegnies? Via onze tool bekijkt u gemakkelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,05 per persoon. Flink uitpakken met Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree en Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Houdeng-Goegnies krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLa Louvière
ErvaringNaar mijn goesting
Postcode7110
Prijs per gerecht€5,91
Vaak bestelde maaltijdVerse rauwkostsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Houdeng-Goegnies

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Houdeng-Goegnies. U kunt denken aan grote partijen als Viangro en/of Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf bestaan er verschillende initiatieven en restaurants. Iedere optie heeft weer zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Houdeng-Goegnies? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houdeng-Goegnies. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u snel verse of handige boodschappen als havervlokken en volle yoghurt. Gewoonlijk zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Houdeng-Goegnies vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Houdeng-Goegnies? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit velerlei thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek La Louvière. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houdeng-Goegnies voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is er al voor €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi kunt u al bestellen vanaf €7,2.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Haagse bluf achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente La Louvière voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Biogarde
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Stamppot knolselderij met rucola

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houdeng-Goegnies regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Spinaziestamppot en Nasi Indisch rundvlees. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan een goede balans en energie. De warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Houdeng-Goegnies. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit