Maaltijdservice Estinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Estinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Estinnes? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vindt u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,80 per keer. Smullen van Spareribs, gebakken wedges, broccoli en Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Estinnes hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
ErvaringWeinig klachten
Postcode7120
Gemiddelde prijs€5,34
Vaak gekozen maaltijdPastaschotel: kip met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Estinnes

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Estinnes. Denk dan aan landelijke firma’s als Traiteur Goossens en/of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante instanties en zorginstellingen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze vergelijker kan u de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Estinnes? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Estinnes. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven beschikken over een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt men eenvoudig broodnodige boodschappen als desem naturel of snoeptomaatjes. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Estinnes vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Estinnes? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. Neem nu Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Aan de hand van deze website vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Estinnes. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Estinnes voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree wordt al bezorgd vanaf €3,7.
 • Een daghap aan huis als Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,8.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Macaroni, groenten-tomatensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Estinnes regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gelijk opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Schnitzel champignonsaus. Daardoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Estinnes. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente