Maaltijdservice Haulchin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haulchin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Haulchin? Via maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle firma’s die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,85 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hutspot, hachee of Gemengde groenteschotel? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Haulchin krijgt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
ErvaringAl jarenlang klant
Postcode7120
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,98
Populaire maaltijdGebonden goulashsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Haulchin

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Haulchin. Neem erkende firma’s als Vlotter en Delhaize. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei initiatieven en slagerijen. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kan u de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Haulchin? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haulchin. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt men probleemloos de boodschappen zoals vanille vla of thee. Meestal gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Haulchin vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Haulchin? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Onderstaand treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Estinnes. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haulchin voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is er al voor €4,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip kerrie ananas met risotto bestelt u vanaf €6,05.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Watergruwel na. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haulchin bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire aanbieders hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor thuis worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met circa 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Eendenvlees in zoetzure saus en Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Haulchin. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit