Maaltijdservice Estinnes-Au-Val

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Estinnes-Au-Val voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Estinnes-Au-Val? Via maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per gerecht. Genieten van Witte rijst of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Estinnes-Au-Val profiteert u van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
RecensieGezond en smaakvol
Postcode7120
Gemiddelde prijs€5,96
Vaak bestelde maaltijdGebonden mosterdsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Estinnes-Au-Val

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Estinnes-Au-Val. Neem bijv. populaire leveranciers als Viangro of 0. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van partijen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf levert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Estinnes-Au-Val? Geen probleem! Best veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Estinnes-Au-Val. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse services hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt men gelijk verse of handige boodschappen als oude kaas en knäckebröd. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Estinnes-Au-Val vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Estinnes-Au-Val? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit verscheidene opties die voldoen aan uw situatie en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Aan de hand van deze website ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Estinnes. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Estinnes-Au-Val voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Tomatensoep Met Balletjes is er al voor €4,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree kan je kopen vanaf €4,15.
 • De daghap voor ouderen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Burgersoep, extra groenten en voor de volledigheid een Banana split om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippensoep
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Estinnes-Au-Val regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd klopt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De grote services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Vol Au Vent Puree en Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u deze besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Estinnes-Au-Val. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit