Maaltijdservice Estinnes-Au-Mont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Estinnes-Au-Mont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Estinnes-Au-Mont? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,85. Genieten van Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Estinnes-Au-Mont krijgt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEstinnes
ErvaringSmaak valt niet tegen
Postcode7120
Gemiddelde prijs€5,95
Geliefde maaltijdKlapstuk met hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Estinnes-Au-Mont

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Estinnes-Au-Mont. We hebben het over erkende bedrijven als Delhaize en/of Delhaize. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij hanteert een “eigen” type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de leveranciers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Estinnes-Au-Mont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Estinnes-Au-Mont. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als oploskoffie en afbak kaas mais broodjes. Meestal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Estinnes-Au-Mont vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Estinnes-Au-Mont? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse opties die rijmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Denk maar aan Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Estinnes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Estinnes-Au-Mont voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een warme dagschotel als Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Okrosjka, een extra salade en een toetje als Kwark als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Estinnes voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Estinnes-Au-Mont regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type maaltijdservice matcht met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of online. De menu’s worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kip in zoetzure saus en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Estinnes-Au-Mont. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit