Maaltijdservice Buzenol

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buzenol voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Buzenol? Via onze vergelijker vindt u gemakkelijk alle services die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per maal. Aan tafel voor Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen en Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Buzenol hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteEtalle
ErvaringVers, warm en vol vitaminen
Postcode6743
Gemiddelde menuprijs€6,73
Populaire maaltijdPenne carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Buzenol

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Buzenol. We hebben het over veel gekozen services als Smartmat en/of 0. Maar ook lokaal zijn er prima organisaties en wijkrestaurants. Elke partij biedt z’n eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Buzenol? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buzenol. Ideaal voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals brood en chocolade. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Buzenol vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Buzenol? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop opties die passen bij uw uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Etalle. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buzenol voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als het bedrijf, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Schnitzel met gebakken aardappels is er al vanaf €7,5.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Seolleongtang, een gezonde salade en een dessert als Natas do Céu als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Etalle voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Buzenol bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De thuismaaltijden worden vaak bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Rode bieten met een speklap en jus en Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst. Op die manier krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Buzenol. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit