Maaltijdservice Vance

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vance voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vance? Geholpen door deze pagina vindt u overzichtelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,05 per gerecht. Genieten van Pannenkoekenschotel en Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Vance beschikt u over smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteEtalle
Waarom bestellen?Snel in huis
Postcode6741
Gemiddelde kosten€6,71
Populaire maaltijdAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Vance

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Vance. We hebben het over veel gekozen bezorgers als Ekomenu of Lidl. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene aanbieders en slagerijen. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u de organisaties eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vance? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vance. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende firma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt u direct broodnodige boodschappen als vanille vla of zoetjes. Normaliter gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Vance vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Vance? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei leveranciers die aansluiten bij uw eisen en voedingsadvies. Neem nu Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen en Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Etalle. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vance voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen kunt u al bestellen vanaf €5,5.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Aardappelsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Bananenvla na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Etalle voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Varkensprocureur in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vance aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Pasta kip madras en Zuurkoolstamppot. Zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen of juist eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Vance. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit