Maaltijdservice Villers-Sur-Semois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Sur-Semois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Sur-Semois? D.m.v. maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,45 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree en Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Villers-Sur-Semois krijgt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteEtalle
RecensieHonderden tevreden klanten
Postcode6740
Maaltijd prijs€6,7
Maaltijd-topperChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Villers-Sur-Semois

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Villers-Sur-Semois. Bijvoorbeeld interessante services als Foodbag en Delimeal. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van instellingen en verswinkels. Elke service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze website kunt u dus de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Sur-Semois? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Sur-Semois. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als thee en koffiecreamer. Veelal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Villers-Sur-Semois vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Villers-Sur-Semois? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende type aanbieders die in lijn zijn met uw eisen en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Boereworst Met Wortelstamppot? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Etalle. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Sur-Semois voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is verkrijgbaar vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kan je kopen vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Pompoensoep is beschikbaar vanaf €5,55.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Rundvleessoep, een gezonde salade en een toetje als Patbingsu om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Etalle voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Macaroni-gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Sur-Semois aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijdservices werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen of Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree. Zodoende ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Villers-Sur-Semois. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit