Maaltijdservice Chantemelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chantemelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Chantemelle? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,55 per maal. Genieten van Broccolisoep en Eieromelet in kaassaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Chantemelle smult u weer van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteEtalle
RecensieSnel geleverd
Postcode6742
Gemiddelde kosten€6,72
Maaltijd-topperHutspot, hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Chantemelle

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Chantemelle. Denk dan aan populaire firma’s als Delimeal en Delhaize. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei instanties en speciale eetpunten. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kan u daardoor de leveranciers eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Chantemelle? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chantemelle. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u snel de boodschappen zoals vlokken en magere kwark. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Chantemelle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Chantemelle? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei type aanbieders die aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Etalle. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chantemelle voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat bestelt u vanaf €4,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kan je kopen vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebonden rundvleessoep wordt al bezorgd vanaf €6,15.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, iets te drinken en iets fris zoals Gortepap om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Etalle voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Ertwensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chantemelle bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Chili con carne of Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Op die manier krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Chantemelle. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit