Maaltijdservice Sainte-Marie-Sur-Semois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sainte-Marie-Sur-Semois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sainte-Marie-Sur-Semois? Aan de hand van deze website ontdekt u probleemloos alle bezorgers in de buurt! Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €3,70. Ouderwets genieten van Hutsepot Met Rookworst En Spek of Gegrilde groentenmix in saus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Sainte-Marie-Sur-Semois beschikt u over smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteEtalle
ErvaringVele tevreden klanten
Postcode6740
Gemiddelde kosten€6,69
Vaak gekozen maaltijdBurpee Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sainte-Marie-Sur-Semois

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Sainte-Marie-Sur-Semois. Denk aan landelijke firma’s als Colruyt of Colruyt. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sainte-Marie-Sur-Semois? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sainte-Marie-Sur-Semois. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt u snel belangrijke boodschappen als halfvolle kwark en vers fruit. Veelal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sainte-Marie-Sur-Semois vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sainte-Marie-Sur-Semois? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel mogelijkheden die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Hieronder ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Etalle. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sainte-Marie-Sur-Semois voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • De daghap voor ouderen als Zomerzuurkool met casselerrib en ananas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Kerriesoep, extra groenten en iets lichts zoals Fraises Wilhelmine als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Etalle voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Gekarameliseerde witlof

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sainte-Marie-Sur-Semois bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type bezorgmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste dienstverleners bieden een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Meestal is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De menu’s worden dikwijls geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Doperwtenpuree of Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sainte-Marie-Sur-Semois. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit