Maaltijdservice Rossignol

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rossignol voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rossignol? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,65 per maaltijd. Flink uitpakken met Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Rossignol profiteert u van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTintigny
Waarom bestellen?Ik kijk er weer naar uit
Postcode6730
Maaltijd prijs€6,67
Maaltijd-topperOssestaartsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Rossignol

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Rossignol. Neem bijv. interessante firma’s als Dienstenthuis.be en Prego. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei aanbieders en speciale eetpunten. Elke service biedt een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Rossignol? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rossignol. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hanteren ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop u gelijk nuttige boodschappen zoals volle yoghurt en desem bol grof. Doorgaans kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Rossignol vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Rossignol? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt denken aan Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Tintigny. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rossignol voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is er al vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is beschikbaar vanaf €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Erwtensoep, een extra salade en een dessert als Sundae als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Tintigny voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Kippenbout. Bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rossignol bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree en Kippenbout in jus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Rossignol. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit