Maaltijdservice Bellefontaine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellefontaine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bellefontaine? Dankzij deze website bekijkt u snel en simpel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,45. Aan tafel voor Tomatensoep met balletjes of Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Bellefontaine beschikt u over de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTintigny
RecensieGoed, vers en lekker
Postcode6730
Prijs per gerecht€6,66
Nummer 1-maaltijdAardappelrösti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bellefontaine

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bellefontaine. Denk dan aan interessante partijen als Delimeal en/of 0. Maar ook in de buurt zien we prima initiatieven en zorginstellingen. Elke optie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze pagina kan u de bedrijven gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bellefontaine? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellefontaine. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop u probleemloos de boodschappen zoals wilde tomaten mix of gebraden gehakt. Normaliter kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bellefontaine vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bellefontaine? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel seniorenmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt denken aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Op deze pagina ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Tintigny. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellefontaine voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel wordt al bezorgd vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is verkrijgbaar vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gehakt, prei, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,6.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Venkelsoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Chocolade mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tintigny voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Tomatensoep met prei vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellefontaine regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers bieden een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Garnalensoep en Kip Andorra schotel. Handig, want zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bellefontaine. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit