Maaltijdservice Rulles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rulles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Rulles? D.m.v. maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,55 per maaltijd. Genieten van Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Rulles profiteert u van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHabay
ErvaringGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode6724
Gemiddelde kosten€6,65
Meest gekozen maaltijdDoperwtenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Rulles

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Rulles. Denk aan landelijke services als Viangro of Prego. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima instellingen en zorginstellingen. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u daardoor de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rulles? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rulles. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste services hebben ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop u snel de boodschappen zoals roomboter en sappen. Vaak gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Rulles vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Rulles? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele soorten maaltijden die rijmen met uw voorkeuren voedingspatroon. Neem nu Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Habay. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rulles voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes is beschikbaar vanaf €5,95.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Erwtensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Fruit na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Habay voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Asperge beenham schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rulles regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor soort opwarmmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden gewoonlijk geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Broccolisoep en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus. Zodoende zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Rulles. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit