Maaltijdservice Houdemont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houdemont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Houdemont? Dankzij www.maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,50 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipsaté en ei met bami goreng of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Houdemont krijgt u voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHabay
Waarom bestellen?Eenvoudig aanmelden
Postcode6724
Gemiddelde prijs€6,64
Maaltijd-topperGebakken rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Houdemont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Houdemont. Neem bijv. interessante firma’s als Marley Spoon en Foodbag. Echter, ook heel lokaal zien we interessante leveranciers en restaurants. Elke partij levert een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de organisaties gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Houdemont? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houdemont. Ideaal voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men direct belangrijke boodschappen als chocoladevla of karnemelk. Dikwijls zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Houdemont vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Houdemont? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en mogelijke allergieën. Neem nu Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Onderstaand bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Habay. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houdemont voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is er al voor €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Schnitzel champignonsaus is beschikbaar vanaf €6,95.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Rozenbottelsoep, een stukje fruit en een dessert als Karnemelkse bloempap om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Habay voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Omelet in champignonsaus
 • Gemengde groenteschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houdemont aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de dienstverleners hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden worden in de regel bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Wokgroenten of Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree. Hiermee kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Houdemont. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit