Maaltijdservice Ronsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ronsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ronsele? Via de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per maal. Genieten van Aspergesoep en Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Ronsele beschikt u over de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLievegem
Waarom bestellen?Vlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode9932
Prijs per gerecht€6,03
Vaak bestelde maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ronsele

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Ronsele. We hebben het over interessante aanbieders als Colruyt en/of Lidl. Maar ook in de buurt ontstaan er tal van aanbieders en zorginstellingen. Ieder bedrijf heeft weer zijn eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Via maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ronsele? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ronsele. Ideaal voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als desem meergranen of frisdrank. Veelal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ronsele vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ronsele? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit flink wat soorten maaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat te denken van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Aan de hand van deze website treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Lievegem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ronsele voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Vriesverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Prei-gehaktschotel kan je kopen vanaf €6,5.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom kha kai, een stukje fruit en voor de volledigheid een Chocolade ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Lievegem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipfilet
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ronsele bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en ook veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ronsele. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit