Maaltijdservice Evergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Evergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Evergem? D.m.v. maaltijdbutler.be vergelijkt u probleemloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,55 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Evergem ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteEvergem
ReactieBetrouwbare levering
Postcode9940
Prijs per gerecht€6,92
Populaire maaltijdRunderstoofpotje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Evergem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Evergem. Neem bijv. grote partijen als 15Gram of Cora. Ook in deze plaats zelf ontstaan er tal van instellingen en restaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Evergem? Dat is niet erg! Meer en meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Evergem. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men snel belangrijke boodschappen als koffiepads of rauwe ham. Dikwijls zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Evergem vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Evergem? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele leveranciers die kloppen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op deze pagina bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Evergem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Evergem voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €6,9.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Chocolademousse na. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Evergem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Prei a la creme

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Evergem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende services stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. Het eten wordt steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen of Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of juist vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Evergem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente