Maaltijdservice Farciennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Farciennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Farciennes? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,10 p.p. Ouderwets genieten van Nasi Indisch rundvlees of Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Farciennes geniet u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFarciennes
BeoordelingAandacht en passie
Postcode6240
Prijs per gerecht€6,43
Meest gekozen maaltijdRookworst met stamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Farciennes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Farciennes. Bijvoorbeeld erkende partijen als Dienstenthuis.be en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontstaan er tal van initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf hanteert een heel eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de firma’s gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Farciennes? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Farciennes. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men snel praktische of verse producten als sinaasappels en desem meergranen. Vaak zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Farciennes vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Farciennes? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. U kunt denken aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Farciennes. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Farciennes voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen bestelt u vanaf €3,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kick Through Spaghetti is er al vanaf €6,05.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Phở, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Knoedel om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Farciennes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Spareribs met patat en salade
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Tagliatelleschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Farciennes regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker geleverd door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Stukjes rundvlees in saus en Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Farciennes. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente