Maaltijdservice Hemptinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hemptinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hemptinne? Aan de hand van deze website ontdekt u probleemloos alle bezorgers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,10 p.p. Smullen van Reepjes kalkoenvlees in saus of Gele rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Hemptinne ontvangt u smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
RecensieGemakkelijk bestellen
Postcode5380
Maaltijd prijs€6,36
Vaak bestelde maaltijdIndisch gehaktbrood

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hemptinne

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Hemptinne. Denk aan grote partijen als Vlotter en/of Champion. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke service levert een heel eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de aanbieders snel en makkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hemptinne? Er is een oplossing! Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hemptinne. Perfect voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt men gelijk nuttige boodschappen zoals zoetjes en abrikozenjam. Veelal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hemptinne vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Hemptinne? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele maaltijdservices die kloppen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Verderop vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Fernelmont. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hemptinne voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door factoren als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is beschikbaar vanaf €3,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Groenteburger, prei, aardappelen is beschikbaar vanaf €6,3.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bietensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Baklava om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Beef Squats

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hemptinne regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes en Snijbonen met een kipfilet. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Hemptinne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit