Maaltijdservice Forville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Forville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Forville? Aan de hand van deze pagina bekijkt u overzichtelijk alle services in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,75 per gerecht. Ouderwets genieten van Lasagne Bolognese of Witlof a la creme? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Forville profiteert u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
RecensieInteressant proefpakket
Postcode5380
Prijs per maaltijd€6,34
Vaak bestelde maaltijdPasta/tonijnschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Forville

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Forville. We hebben het over veel gekozen bedrijven als Prego of Intermarché. Maar ook in de buurt zijn er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kunt u de bedrijven gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Forville? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Forville. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven voorzien in een extra boodschappendienst voor senioren. Daarmee koop men eenvoudig broodnodige boodschappen als volle kwark of ontbijtkoek. Normaal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Forville vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Forville? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Fernelmont. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Forville voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst bestelt u vanaf €4,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie wordt al bezorgd vanaf €6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Hangop achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Wokgroenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Forville regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De seniorenmaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart van zo’n 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree en Slavink in uienjus. Hiermee krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Forville. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit