Maaltijdservice Fernelmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fernelmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Fernelmont? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,30 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Alaska-koolvis of Prei-gehaktschotel? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Fernelmont smult u weer van de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
ErvaringAltijd verse ingrediënten
Postcode5380
Maaltijd prijs€6,12
Geliefde maaltijdGehakt, prei, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Fernelmont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Fernelmont. Denk dan aan grote leveranciers als Delhaize en Champion. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf hanteert een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Fernelmont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fernelmont. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals vegan gehakt en vers fruit. Vaak gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Fernelmont vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Fernelmont? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden velerlei seniorenmaaltijden die kloppen met uw eisen en eventuele dieet. Neem nu Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Fernelmont. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fernelmont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt gevormd door zaken als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is beschikbaar vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Nasi babi ketjap bestelt u vanaf €7,25.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Preisoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Appeltaart om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Linzensoep met bleekselderij
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Gepaneerde Alaska-koolvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fernelmont regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men moeiteloos nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderlapje of Zomerzuurkool met casselerrib. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Fernelmont. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente