Maaltijdservice Cortil-Wodon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cortil-Wodon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Cortil-Wodon? Aan de hand van onze vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,75 per gerecht. Smullen van Rundervink in jus met stamppot broccoli of Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Cortil-Wodon geniet u van ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteFernelmont
RecensieVerlicht de mantelzorg
Postcode5380
Gemiddelde menuprijs€6,33
Nummer 1-maaltijdPittige Thaise soep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Cortil-Wodon

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Cortil-Wodon. U kunt denken aan erkende organisaties als Colruyt en/of Foodbag. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante instanties en zorginstellingen. Elke optie levert een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Cortil-Wodon? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cortil-Wodon. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men gelijk nuttige boodschappen zoals eieren of smeerkaas. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Cortil-Wodon vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Cortil-Wodon? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit meerdere soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Verderop ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Fernelmont. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cortil-Wodon voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is er al vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vier-groentenstamppot wordt al bezorgd vanaf €7,35.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Minestronesoep, extra groenten en een toetje als Vla na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Fernelmont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Groentesoep

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cortil-Wodon regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De (warme) maaltijden wordt dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Cortil-Wodon. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit