Maaltijdservice Mons-Lez-Liège

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mons-Lez-Liège voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mons-Lez-Liège? Dankzij deze pagina achterhaalt u supersnel alle services die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,55 per persoon. Aan tafel voor Gehaktballetjes in satésaus en Nasi goreng, quorn, satésaus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Mons-Lez-Liège krijgt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteFlémalle
ReactieSociaal betrokken
Postcode4400
Gemiddelde menuprijs€5,36
Vaak gekozen maaltijdMacaronischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Mons-Lez-Liège

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Mons-Lez-Liège. Neem erkende bezorgers als Meal-Story en Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende instanties en verswinkels. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze website kan u daarom de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mons-Lez-Liège? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mons-Lez-Liège. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als chocoladevla of snoeptomaatjes. Vaak kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Mons-Lez-Liège vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Mons-Lez-Liège? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel menu’s die passen bij uw uw wensen en diëten/allergieën. Denk maar aan Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree en Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Flémalle. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mons-Lez-Liège voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bamisoep, een extra salade en iets fris zoals Baba au rhum als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Flémalle voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Rode kool met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mons-Lez-Liège aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire bezorgservices en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Kipfilet in roomsaus. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Mons-Lez-Liège. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit