Maaltijdservice Magnée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Magnée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Magnée? Door middel van maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,75 per keer. Flink uitpakken met Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Magnée krijgt u heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteFléron
ReactieLekkerder dan ik dacht
Postcode4623
Gemiddelde menuprijs€6,09
Populaire maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Magnée

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Magnée. Denk aan grote services als Foodbag en/of 0. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij levert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze tool kan u daardoor de bedrijven op uw gemak naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Magnée? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Magnée. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt men zonder moeite de boodschappen zoals abrikozenjam of abrikozenjam. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Magnée vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Magnée? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Boereworst Met Wortelstamppot of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Verderop ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Fléron. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Magnée voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is er al vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli bestelt u vanaf €6,15.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, een stukje fruit en iets fris zoals Bavarois na. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Fléron voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Fléron
 • Centrale postcode: 4623

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Gekarameliseerde witlof

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Magnée regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. Het eten wordt in de regel bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen of Broccoli rollade schotel. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Magnée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit