Maaltijdservice Retinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Retinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Retinne? Geholpen door deze pagina treft u supersnel alle bezorgers die aan huis leveren. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,45 per gerecht. Genieten van Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen of Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Retinne smult u weer van uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteFléron
ReactieVerrast door de smaak
Postcode4621
Gemiddelde menuprijs€6,08
Nummer 1-maaltijdGepaneerde varkensschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Retinne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Retinne. Neem veel gekozen bedrijven als Marley Spoon of 0. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene instanties en verswinkels. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Middels onze vergelijker kan u daarom de firma’s snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Retinne? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Retinne. Vaak toegepast door bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals jam of muesli. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Retinne vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Retinne? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop seniorenmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Neem nu Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Fléron. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Retinne voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel wordt al bezorgd vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,55.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Bamisoep, extra groenten en een toetje als Banana split als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Fléron voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Pittige sperzieboontjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Retinne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en selecteer er een. Check vooral het aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Retinne. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit