Maaltijdservice Romsée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Romsée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Romsée? Geholpen door onze tool achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,60 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipfilet in roomsaus of Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Romsée ontvangt u vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteFléron
ReactieSmaak valt niet tegen
Postcode4624
Gemiddelde menuprijs€6,1
Maaltijd-topperProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Romsée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Romsée. Neem populaire bedrijven als Yumbel en/of Marley Spoon. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende partijen en wijkrestaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van menu-voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Romsée? Geen probleem! Veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Romsée. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop men zonder moeite verse of handige boodschappen als afbak pistolet meergranen en leverworst. Gewoonlijk zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Romsée vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Romsée? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele leveranciers die passen bij uw uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Fléron. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Romsée voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €5,6.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thukpa, een stukje fruit en iets lichts zoals Natas do Céu achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Fléron voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Macaroni-gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Romsée regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De thuismaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème of Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes. Daardoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Romsée. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit