Maaltijdservice Floriffoux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Floriffoux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Floriffoux? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle organisaties die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,20 per maaltijd. Ouderwets genieten van Aardappelpannenkoeken en Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Floriffoux smult u weer van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteFloreffe
BeoordelingGezond en smaakvol
Postcode5150
Maaltijd prijs€5,56
Vaak gekozen maaltijdPasta Venetia

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Floriffoux

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Floriffoux. Denk aan belangrijke partijen als Traiteur Goossens en Foodbag. Maar ook in de buurt zien we tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke service heeft zo een eigen assortiment en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Floriffoux? Er is een oplossing! Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Floriffoux. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt u direct nuttige boodschappen zoals huzarensalade of cervelaat. Vaak gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Floriffoux vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Floriffoux? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wat te denken van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Floreffe. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Floriffoux voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €4,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Babi pangang met witte rijst en groenten wordt al bezorgd vanaf €7,5.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Thukpa, een stukje fruit en een toetje als Schaafijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Floreffe voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Floriffoux bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De thuismaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst en Bami babi ketjap. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Floriffoux. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit