Maaltijdservice Loyers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loyers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Loyers? Met behulp van deze pagina treft u overzichtelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,55 p.p. Ouderwets genieten van Zalmfilet in saus en Varkenshaas boontjes schotel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Loyers smult u weer van heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
Waarom bestellen?Niet duur, wel lekker
Postcode5101
Gemiddelde kosten€5,52
Nummer 1-maaltijdBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Loyers

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Loyers. We hebben het over populaire services als Dienstenthuis.be en Colruyt. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima leveranciers en sociale voorzieningen. Elke organisatie onderscheidt zich door een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Loyers? Ook dan bent u welkom! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loyers. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals tomaten en knäckebröd. Normaliter gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Loyers vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Loyers? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei opties die kloppen met uw eisen en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Namur. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loyers voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Appelcompote is er al vanaf €5,6.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Thenthuk, een stukje fruit en een toetje als Vanille mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Postcodegebied: 5101

Populaire bereide maaltijden

 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loyers aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden altijd geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of juist eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Loyers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit