Maaltijdservice Boignée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boignée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Boignée? Via onze tool vindt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,30 per gerecht. Ouderwets genieten van Indisch gehaktbrood of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Boignée profiteert u van de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteSombreffe
ReactieVerrast door de smaak
Postcode5140
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,53
Vaak gekozen maaltijdDoperwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Boignée

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Boignée. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als Viangro en/of Smartmat. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en zorginstellingen. Elke optie hanteert een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze website kunt u de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Boignée? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boignée. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u snel praktische of verse producten als griesmeelpap en zakdoekjes. Gewoonlijk zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Boignée vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Boignée? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel leveranciers die rijmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sombreffe. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boignée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal vindt u vaak al vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie bestelt u vanaf €5,7.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Fasolada, extra groenten en voor de volledigheid een Anmitsu als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Sombreffe voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boignée regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. Meestal is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De gerechten worden in de regel aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsChampignonroomsoep of Kip-groenteschotel. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Boignée. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit