Maaltijdservice Ligny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ligny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ligny? D.m.v. onze vergelijker bekijkt u probleemloos alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,95 p.p. Aanschuiven voor Witlof a la creme en Javaanse kip five-spices, mihoen goreng? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Ligny krijgt u verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteSombreffe
ReactieLekkerder dan ik dacht
Postcode5140
Prijs per maaltijd€5,54
Geliefde maaltijdKaaskroketjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ligny

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Ligny. Denk dan aan erkende services als Ekomenu en/of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er tal van partijen en verswinkels. Ieder bedrijf hanteert een eigen assortiment en voorwaarden. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders probleemloos naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ligny? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ligny. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop u gelijk de supermarktartikelen als paté of havervlokken. Vaak gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ligny vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ligny? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene bezorgmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Via onze vergelijker ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Sombreffe. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ligny voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep kan je kopen vanaf €4.
 • Een daghap aan huis als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten is beschikbaar vanaf €6,75.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pindasoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Tartufo om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Sombreffe voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ligny aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden standaard thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Penne vier kazen, uitgebakken spekjes of Tomatensoep met prei vg. Op die manier kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ligny. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit