Maaltijdservice Tongrinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tongrinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tongrinne? Dankzij onze tool doorzoekt u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,50 per maaltijd. Genieten van Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel en Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Tongrinne hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteSombreffe
Waarom bestellen?Smaak valt niet tegen
Postcode5140
Gemiddelde prijs€5,55
Vaak gekozen maaltijdOosterse zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Tongrinne

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Tongrinne. Neem erkende partijen als Delhaize en Meal-Story. Maar ook in de buurt bestaan er tal van instanties en restaurants. Elke optie wordt gekenmerkt door z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze website kunt u dus de leveranciers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Tongrinne? Dat is niet erg! Flink wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tongrinne. Ideaal voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men direct belangrijke boodschappen als boterhamworst en vuilniszakken. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tongrinne vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Tongrinne? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit meerdere opties die in lijn zijn met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Vol Au Vent Puree of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Verderop vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sombreffe. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tongrinne voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni kunt u al bestellen vanaf €6,65.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, een stukje fruit en een toetje als Dame blanche om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Sombreffe voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Bloemkool met rundvlees schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tongrinne bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen of Babi ketjap, bami. Zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Tongrinne. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit