Maaltijdservice Hemptinne-Lez-Florennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hemptinne-Lez-Florennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hemptinne-Lez-Florennes? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per maal. Aanschuiven voor Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes en Varkensprocureur in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Hemptinne-Lez-Florennes beschikt u over verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
ReactieBezorging aan huis
Postcode5620
Maaltijd prijs€5,65
Vaak bestelde maaltijdStukjes rundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hemptinne-Lez-Florennes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Hemptinne-Lez-Florennes. Denk dan aan landelijke bedrijven als Colruyt of Champion. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie heeft weer een eigen type maaltijd en voorwaarden. Geholpen door deze website kan u de firma’s overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Hemptinne-Lez-Florennes? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hemptinne-Lez-Florennes. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u zonder moeite belangrijke boodschappen als roomboter en afbak pistolet meergranen. Vaak zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hemptinne-Lez-Florennes vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Hemptinne-Lez-Florennes? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Tomatensoep Met Balletjes of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Florennes. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hemptinne-Lez-Florennes voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Kervelsoep is er al voor €4,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente is beschikbaar vanaf €6,75.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pompoensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Knoedel om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Raapstelen stamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hemptinne-Lez-Florennes aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices stunten met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dat door even te bellen, via een menulijst, of online. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 30 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een vast weekmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel. Hiermee kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of wellicht vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Hemptinne-Lez-Florennes. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit