Maaltijdservice Morville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Morville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Morville? Dankzij deze website treft u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,85 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst en Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Morville profiteert u van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
BeoordelingBezorging tot in de keuken
Postcode5620
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,66
Maaltijd-topperDraadjesvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Morville

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Morville. We hebben het over populaire firma’s als Delhaize en/of Vlotter. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende initiatieven en zorginstellingen. Iedere service levert een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Morville? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Morville. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel firma’s faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men direct broodnodige boodschappen als zuivelproducten en desem naturel. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Morville vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Morville? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Linguine Zalm Met Erwten & Courgette en Lasagne Bolognese? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Florennes. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Morville voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen bestelt u vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen bestelt u vanaf €4,8.
 • Een daghap aan huis als Macaronischotel bestelt u vanaf €7,1.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Tom kha kai, een extra salade en voor de volledigheid een Clafoutis om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Rode kool met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Morville regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ongeveer 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Rundvlees, rode kool, aardappelpuree en Couscous, kip, mergueze worst. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Morville. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit