Maaltijdservice Rosée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rosée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Rosée? Via onze tool doorzoekt u gemakkelijk alle services in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,85. Smullen van Gestoofde peertjes en Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Rosée geniet u van smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
RecensieAltijd in de buurt
Postcode5620
Gemiddelde kosten€5,67
Geliefde maaltijdRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Rosée

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Rosée. We hebben het over erkende partijen als Marley Spoon of 0. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van aanbieders en zorginstellingen. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via maaltijdbutler.be kunt u de services gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Rosée? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven structuur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rosée. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers voorzien in een premium boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als zoetjes of afbakbroodjes. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Rosée vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Rosée? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende leveranciers die aansluiten bij uw situatie en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Hieronder treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Florennes. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rosée voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een daghap aan huis als Grootmoeders kippannetje kan je kopen vanaf €6,15.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Aardappelsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Yoghurt/perzik mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Andijvie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rosée bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Controleer goed het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. Het eten wordt standaard tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Kip Andorra. Zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Rosée. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit