Maaltijdservice Saint-Aubin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Aubin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Aubin? Geholpen door maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,50 per keer. Smullen van Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Koolvis, broccoli, kruidenpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Saint-Aubin ontvangt u heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
ErvaringGezond en heel erg lekker
Postcode5620
Gemiddelde menuprijs€5,68
Populaire maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Saint-Aubin

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Saint-Aubin. Neem landelijke aanbieders als Viangro en/of Prego. Echter, ook heel lokaal zijn er verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Elke aanbieder onderscheidt zich door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Aubin? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Aubin. Ideaal voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop men snel praktische of verse producten als snoeptomaatjes en volle melk. In de regel kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Saint-Aubin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Saint-Aubin? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze menu’s die overeenstemmen met uw situatie en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Florennes. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Aubin voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door o.a. het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is er al voor €4,7.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool is er al vanaf €7,35.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bamisoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Chocolade mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Zalmfilet in botersaus
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Aubin regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Vaak doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Kipfilet mosterdsaus of Viscurry. Sajour boontjes. Couscous. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Saint-Aubin. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit