Maaltijdservice Termes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Termes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Termes? Met behulp van deze pagina vindt u gemakkelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,75 per keer. Aanschuiven voor Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Termes ontvangt u smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteChiny
BeoordelingTijdbesparend en lekker
Postcode6813
Prijs per maaltijd€5,04
Nummer 1-maaltijdSucade Hollandaise

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Termes

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Termes. Denk aan erkende leveranciers als Vlotter en/of 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor tal van organisaties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder levert een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u de services rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Termes? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Termes. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u gelijk broodnodige boodschappen als oploskoffie of halfvolle melk. In algemene zin zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Termes vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Termes? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei soorten maaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Vol Au Vent Puree en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Via onze vergelijker treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Chiny. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Termes voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi is er al vanaf €4,95.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensvlees in satésaus met nasi goreng is beschikbaar vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Vermicellisoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Soesje na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Chiny voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Macaronischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Termes aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. Het eten wordt altijd thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kip, sperziebonen, aardappelpuree of Boe­ren­kool­stoof met ei. Zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Termes. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit