Maaltijdservice Fontenoille

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fontenoille voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Fontenoille? D.m.v. www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle organisaties in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,00 per keer. Smullen van Snijbonen met een kipfilet en Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Fontenoille geniet u van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteFlorenville
Waarom bestellen?Lekkere maaltijden + gezond
Postcode6820
Gemiddelde prijs€5,05
Vaak bestelde maaltijdChinese wokschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Fontenoille

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Fontenoille. Denk aan landelijke services als Foodbag en 0. Maar ook lokaal zijn er allerlei instanties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft weer een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze website kunt u dus de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Fontenoille? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fontenoille. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als koffiecreamer en jam. Veelal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Fontenoille vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Fontenoille? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat bezorgmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt denken aan Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Florenville. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fontenoille voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door o.a. het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Visstukjes in kruidensaus is er al vanaf €6,1.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Veloutésoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Sundae om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Florenville voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Bami goreng met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fontenoille aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool en Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen of juist vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Fontenoille. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit