Maaltijdservice Aisemont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aisemont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Aisemont? Middels deze pagina ontdekt u supersnel alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,90 per maaltijd. Aan tafel voor Gekruide krieltjes en Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Aisemont krijgt u gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteFosses-La-Ville
RecensieModerne hoogwaardige keuken
Postcode5070
Prijs per gerecht€5,33
Maaltijd-topperKerriesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Aisemont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Aisemont. Denk aan belangrijke firma’s als Marley Spoon en 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende instanties en zorginstellingen. Elke organisatie levert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Aisemont? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aisemont. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als paté en zakdoekjes. Vaak zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Aisemont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Aisemont? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. Wat te denken van Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Fosses-La-Ville. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aisemont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs komt tot stand door zaken als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een daghap aan huis als Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,05.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Preisoep, een extra salade en iets fris zoals Tiramisu mousse als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Fosses-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Macaroni, groenten-tomatensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aisemont regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele aanbieders en kies er een. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Macaroni met kaas. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Aisemont. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit