Maaltijdservice Fosses-La-Ville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fosses-La-Ville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Fosses-La-Ville? D.m.v. onze tool treft u probleemloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,90 per keer. Flink uitpakken met Dieet Gentse Waterzooi of Gepofte aardappels? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Fosses-La-Ville krijgt u complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteFosses-La-Ville
RecensieVraag om voedingsadvies
Postcode5070
Prijs per gerecht€5,98
Vaak bestelde maaltijdKip piri piri, pilav rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Fosses-La-Ville

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Fosses-La-Ville. Denk dan aan erkende aanbieders als Delhaize of Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere organisatie heeft weer een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van deze website kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Fosses-La-Ville? Geen probleem! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fosses-La-Ville. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u gelijk belangrijke boodschappen als vanillevla of toetjes. In algemene zin gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Fosses-La-Ville vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Fosses-La-Ville? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele type aanbieders die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Via onze vergelijker ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Fosses-La-Ville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fosses-La-Ville voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Gebakken aardappels kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kippensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Fraises Wilhelmine als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Fosses-La-Ville voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fosses-La-Ville aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met circa 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of misschien vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Fosses-La-Ville. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente